keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Oho, meniks vähän överiksi?

Moikat pitkästä aikaa :)

Tarkoitus ei ollut pitää likimain kuukauden taukoa kirjoittamisessa, tuli vain projekteja, jotka oli ihan pakko hoitaa loppuun itseni takia.

Pikkuhiljaa tämä alkaisi olemaan valmis painonsa suhteen, paitsi että töitä on vielä ihan kamalasti edessä. Kiinteyttämistä, kiinteyttämistä ja vielä kerran just sitä.

Aika jännää on huomata se, miten helpolla oma mieli tekee tepposet. Siis sen oman minäkuvan suhteen. Vaikka paino tippuu, sitä kuitenkin katselee itseään todella kriittisesti peilistä. Aina se sama läsä siellä kuikuilee. Se on toisaalta aika pelottavaa, miten pitkälle sitä kroppa antaisi myöten mennä, jos se sama läsä siellä vaikka vielä 15 kg:n jälkeen kattelisi? Sitä helposti heittäisi alipainon puolelle.

Painon suhteen siis voitolla, -31 kiloa, elämäniloa. Vaikkakin sitä iloa on nyt tullut rutkasti tuon 31 kilon tilalle. Painoindeksi nyt 22.7 ja aikaisemmin 32.5. Senttejä on lähtenyt ja vaatteet roikkuvat päällä.

Tiedän itse, että osa kavereistani on varmasti ihan totaalisen kyllästynyt kuulemaan sanaakaan painonpudotuksesta tai illalla odottavista jumpista, ihan sama, sanon kuitenkin. Sanottehan tekin; älä nyt enää laihduta, oletko sairas, pitäiskö muutama kilo saada takaisin? Meneekö sun laihduttaminen jo vähän överiksi? Ei mene.
Ja ei tarvitse, nyt mun ei tarvitse nostaa painoa, nyt jatketaan tällä tiellä ja jumpataan paikkoja vähän vähemmän roikkuviksi.

Koska mä edelleenkin tykkään tästä tiestä. Ja koska kohta pitää mennä ostamaan kevätvaatteita. Koska tää on nyt mun juttu.

Kaikki alkaa olemaan siis pikkuhiljaa mallillaan. Tavoitteet on asettettu realistiselle tasolle, niin liikkumisen, työn kuin ihan sen henkilökohtaisenkin elämän suhteen. Kaikki asiat järjestyvät. Nyt. Uskotko?


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana teksti. Minulle on moni -41,5kg pudotuksen myötä sanonut että oletko sairastunut johonkin? Syötkö mitään? Pitääkö tähän jo puuttua? :D Matkaa tavoitteeseen vielä noin -10kg ja tämän kuullessaan ihmiset kauhistuvat!!!! Painan vielä 83,5kg ja pituutta 179cm niin ylipainoa löytyy vieläkin. ... tämän hetkinen alkuraskauteni on kylläkin muuttanut hieman ajatuksia kaikesta mutta matka jatkuu :)

Unknown kirjoitti...

Wow minkä työn olet sinä tehnyt, onnittelut!!
Toki on osaltaan hienoa, että lähipiiri tarkkailee ja pitää vähän silmällä, mutta uskoisin kyllä sen hyvänolon ja energisyyden puhuvan kuitenkin sen puolesta, että tässä voidaan nyt hyvin.
Aika samoilla tässä mennään sinun kanssasi, itse olen 178 cm pitkä :)
Onnea sinulle molempiin urakoihin, pitelen peukkuja ja ilmoittele vaikka välillä itsestäsi, miten hommat etenevät :)
Katri