sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Kiitos 2014

Aika jännä, tammikussa mennään jo. Joulut ja vuoden vaihteet vietetty, kuka mitenkin.

Tuntuu, että vuodet menevät aina samaa rataa. Vuoden vaihteessa juhlitaan uutta ja alkavaa vuotta, mutta eikö se vanhakin vuosi kaipaa omat pirskeensä? Juttelin uuden vuoden aattona ystäväni kanssa siitä, miten vuosi hänellä meni. Ihan ok kuulemma. Ihan ok, niinhän se meillä kaikilla menee kun kysytään, mutta teeppäs ihan yhteenveto siitä.
Munkin vuosi meni ihan ok. Oikeesti, ihan ok? Vuosihan oli täydellinen;

- opiskelut päättyivät kiitettävin arvosanoin
- teetin totaalisen hammasremontin kerralla
- laihduin 36 kiloa
- sain työpaikan
- sain lähetteen "läsäleikkaukseen"
- isommat lapset työllistyivät
- piikkihoito tehosi proriaasikseen




Siis ihan pelkästäänhän ollaan plussan puolella. Ei niitä asioita vain tule mietittyä niin. Päivät seuraavat toinen toistaan, arki on sitä samaa, mutta kyllä sinne niitä onnistumisia mahtuu. Toki on joitain ikäviäkin asioita, mutta ei viitsi laittaa niitä nyt tähän listalle, koska tarkoitus oli se, että havahdutaan välillä niihin plussiin,  koska niitä meillä kaikilla on. Alotettaisiin kerrankin uusi vuosi sillä, että hymyilyttää ja on vähän sellainen voittaja fiilis. Koska asiathan ovat hyvin.
Vai mitä?

Vuodelle 2015 onkin sitten taas omat tavoitteet ja unelmat. Ensimmäinen niistä on tietenkin muutaman päivän päästä oleva "läsäleikkaus", eli löysän nahkan kiristäminen vatsalta. Rantakuntoon 2036 projekti onkin saanut vauhtia ihan kiitettävästi, rantakunnossa ollaan jo 2015. Eli siinä yksi odottamisen arvoinen asia.
Terveyttä, työtä, hyviä ihmissuhteita, hyvää ruokaa ja onnellisuutta. Niitäkin kiitos. Ja vaikkapa romanttiikkaa, olisiko se hyvä haaste tälle vuodelle. Parisuhde? Noh, ei kukko käskien laula, ne tulevat jos ovat tullakseen. Onnellinen voi olla muutenkin. Vaikka näin.

Mutta se, että mennään hymyssä suin, ei naamat norsun veellä. Otetaan asiat asioina, murehditaan jos on syytä, mutta ei murehdita ihan vain varoiksi.








Ei kommentteja: