torstai 6. maaliskuuta 2014

Sellainen minä olin, sellaiseksi minä en enää tule.

Viikon laihduttaja: Pienillä muutoksilla -25 kg!

Torstai 6.3.2014 klo 10.22
Espoolainen Katri on jojoillut painonsa kanssa koko ikänsä, mutta pieni muutos arjessa käynnisti onnistuneen laihdutuksen, jossa paino putosi yli 20 kiloa.
Ylimääräiset kilot pysyivät sitkeästi pitkään, kunnes Katri luopui herkuista ja ryhtyi liikkumaan. Hän kertoo voivansa liikunnan ja paremman ruokavalion ansiosta paremmin kuin koskaan. Yli 25 kiloa lähti vajaassa vuodessa ja Katri kertoo olevansa kuntosalikoukussa.
Ylimääräiset kilot pysyivät sitkeästi pitkään, kunnes Katri luopui herkuista ja ryhtyi liikkumaan. Hän kertoo voivansa liikunnan ja paremman ruokavalion ansiosta paremmin kuin koskaan. Yli 25 kiloa lähti vajaassa vuodessa ja Katri kertoo olevansa kuntosalikoukussa.

KATRIN VINKIT

- Tee muutos itsesi vuoksi
- Pienikin muutos totutuissa tavoissa tuottaa tuloksia
- Sitkeys palkitaan

OSALLISTU

Oletko sinä onnistunut tekemään täydellisen elämänmuutoksen ja pudottamaan painoasi? Lähetä kuvat ja tarinasi osoitteeseen il.osallistu@iltalehti.fi
Olen laihduttanut varmaan koko ikäni, tai ainakin siltä tuntuu. Kolmen raskauden jälkeen ylimääräiset 26 kg olivat jysähtäneet ympäri kehoani.
Vuonna 2002 koin avioeron, jonka myötävaikutuksella paino alkoi putoamaan aika hurjaa tahtia. Yhteensä painoa putosi puolessa vuodessa reilut 30 kiloa. Hurja laihtuminen ei ollut terveellistä ja jätti jälkensä kroppaani.
Paino alkoi kuitenkin elämän tasaannuttua nousemaan, taiseen tahtiin. Aiemmin laihdutettu 30 kg tuli hujauksessa takaisin.
Lopulta aloitin muutoksen, joka lähti arkisista päätöksistä. Vajaa vuosi sitten aloin vähän välttämään herkkuja, jotka minulle tunnesyöppönä olivat ne kaikkein kovimmat haasteet. Paino putosikin hissukseen, mutta oma yleiskuntoni oli aivannollassa. En ollut jaksanut tehdä asialle yhtään mitään.
Asuimme tuolloin Eestinlaaksossa Espoossa, jossa kuntosali ja uimahalli olivat hankalan bussimatkan päässä ja silkkaa laiskuutta ei tullut lähdettyä edes kävelylle.
Syksyllä 2013 muutin lasteni kanssa Leppävaaraan, aivan palveluiden vierelle. Sain innostuksen lähteä kokeilemaan kuntosaliketjun palveluita ja jäin samantien koukkuun. Nyt käyn 4-6 kertaa viikossa kahvakuulatreeneissä, bodypumpissa, fitballissa, spinningissä jne.
Painoa on pudonnut nyt yhteensä 25 kiloa ja voin sanoa, että en muista, milloin olisin viimeksi voinut näin hyvin, ollut näin energinen ja tyytyväinen.
Ruokavalio muuttui lisää, pikkuhiljaa liikkumisen lisääntymisen myötä. Vaikka perheessäni on aina syöty paljon kasviksia, nyt niitä menee vielä enemmän. Lisäksi ruokien annoskokojen pienentäminen sekä ruokailurytmistä kiinnipitäminen ovat olleet erinomaisia apukeinoja omassa muutoksessani.
Google-mainokset
Management Events
Get meetings with decision makers More information here!
managementevents.com/
Rintaliivit vaivattomasti
Laadukkaat rintaliivit netistä. Löydä suosikkisi ja shoppaile heti!
shopalike.fi/rintaliivit
Uskon, että hoikentumisen, paremman ryhdin ja ylipäätään ulkoisen olemuksen parantuminen ovat tuoneet minulle huiman määrän lisää itseluottamusta. Enää ei tarvitse kävellä varjopuolella katua, vaan voin jo ylpeänä kantaa tätä 178 cm varttani.
Itse antaisin ylipainon kanssa kärsivälle vinkkinä sen, että pienikin muutos totutuissa tavoissa tuottaa tuloksia. Lisäksi sitkeys palkitaan tässäkin projektissa. Ja ehkä tärkein vinkki on se, että jokainen tekee muutoksen itsensä takia, sillä itseään pitää rakastaa niin paljon, että haluaa omalla toiminnallaan antaa itselleen rutkasti lisävuosia.
JOSEFIINA BARAKA
@ILMEDIA.FI

Ei kommentteja: