sunnuntai 21. tammikuuta 2018

Parasta just nyt!

Sunnuntai-iltaa. Ihana viikonloppu taas takana. Ihana siitäkin huolimatta, että eilen olin kipeänä.
Sairaana oleminen on minulle todella harvinaista. En ihan muista hetkeä, milloin viimeksi olisinkaan ollut kunnolla sairaana. Toki aina välillä on jotain pientä nuhan poikasta tai yskittää, mutta en oikeasti sairasta juuri koskaan. Enkä tehnyt sitä nytkään. Eilinen päivä meni kuitenkin yskiessä ja pienen lämmön parissa, mutta aamulla herätessäni olin taas kunnossa. Sopii minulle hyvin. Suorastaan hermostuttaisi ajatus jostain viikon flunssasta, ei kiitos.

Olen aika vakuuttunut siitä, että hyvät elämäntavat ovat osasyynä siihen, että pääsen näin helpolla nykyään näiden tautien kanssa. Täytyy tosin samalla kopautella puuta, eihän sitä koskaan tiedä, milloin se pöpö kaataa totaalisesti sängynpohjalle, mutta ainakaan en jää sitä odottelemaan.

Menneinä viikkoina on tehty taas paljon töitä, käyty vääntämässä budjettia Liettuassa ja suunniteltu tulevaa vuotta. Paljon on mukavia asioita taas tuloillaan, lisäksi myös isoja päätöksiä ja tekoja. 

Muutama viikko sitten tuli myös juttua Kauneus- ja terveys lehteen. Yllättäen laihduttamisesta ja sen mukanaan tuomista muutoksista. Näitä asioita olenkin käsitellyt jo aika riittävästi tässä blogissani, mutta aina ne vain puhuttavat. On jännä saada ihan ventovierailta ihmisiltä viestejä. Tykkään siitä ajatuksesta, että joku voi saada omasta esimerkistäni lisää puhtia omaan tekemiseensä. Ja kyllä itsekin lueskelin paljon juttuja laihduttamisesta kun omaan projektiini ryhdyin. Aina se, että joku "tavallinen ihminenkin" pystyy vaikuttamaan asioihin omalla tekemisellään, antaa monasti puhtia myös siihen omaan puuskuttamiseen. 
Itselläni tuli tammikuussa 10 kk:tta täyteen All Out-valmennuksessa. Vaikka välillä oikeasti tulee se uskonpuute tekemiseen, muutoskuvat auttavat sen oikean tilan hahmottamisessa. Omien tavotteiden osalta olen edelleen samalla matkalla, tiedän sen, mihin suuntaan olen menossa ja reitti sinne on selvä. Se riittää minulle ja se antaa minulle sen motivaation omaan treenaamiseeni ja syömiseeni. Ei ole tarvetta muuttaa mitään. 


Tänään onkin paistettu pitkästä aikaa pullaa. Tuli aivan pakonomainen tarve saada kunnon laskiaspullia, joten taikina kohoamaan ja siitä ne sitten melkein itsestään taas pulliksi muotoutuivat. Vaikka ruokavalioni on tiukka, olen sitä mieltä, että höllääminen välillä on ihan jees. Pääasia, että runko on kunnossa, mikään ei kaadu niihin muutamiin pulliin, ei mikään.

Parasta just nyt on siis kaikki. Mikään ei voisi olla tällä hetkellä yhtään paremmin. Se tunne, kun ymmärrät sen, että ihminen on just niin tyytyväinen asioihin, jotka tällä hetkellä vallitsevat, on hieno tunne. Ainahan voisi toki toivoa enemmän ja enemmän, mutta nyt asiat vain tulevat sitten yksi kerrallaan. Parhautta on olla tyytyväinen ja antaa sen näkyä. 
Parasta pyhäpäivän jatkoa sinulle. Terveyttä ja hyvää mieltä. 


2 kommenttia:

jari kirjoitti...

Käväisin ihan vaan sanomassa että olet kaunis 😊

Pirinen Katri kirjoitti...

Kiitos, tulipa hyvä mieli <3