tiistai 2. tammikuuta 2018

Onnea tulevalle

Kiitos vuosi 2017. Täytyy sanoa, että onneksi lopuit jo, tosin tällä kertaa sanon sen positiivisella mielellä, koska ensinnäkin on älyttömän hienoa päästä taas kokemaan yksi uusi vuosi, toisekseen on niin paljon taas asiota edessä, joita odottaa tältä vuodelta, joten on hyvä, että ollaan nyt tässä.

2017 antoi paljon. Työasiat kehittyivät, sain lisää vastuuta ja enemmän hommia. En sitten tiedä, onko se aina se kaikkein paras mahdollinen juttu, mutta koska itse pidän kovasti työstäni, tämä sopii minulle erittäin hyvin.
Kun minulle tarjottiin maajohtajan paikkaa loppukesästä, en miettinyt hetkeäkään sitä, ettenkö pärjäisi tai jaksaisi. Saan työstäni paljon positiivista energiaa ja virtaa, työni on mielekästä ja vanha klisee siitä, ettei mikään päivä ole samanlainen, pitää tässä kohden kyllä kutinsa.
Viime vuonnakin pääsin tekemään paljon sellaisia asioita, jotka olisivat entisessä elämässä jääneet kokematta. Olen ehdottomasti etuoikeutettu saadessani työskennellä sellaisessa paikassa, joka jakaa niitä samoja arvoja, kuin minä itse.
Treenit kulkevat mukana, tietenkin. Se opittu elämäntapa istuu niin syvällä itsessäni, etten tiedä tilannetta, jossa lähtisin tästä luopumaan.
On välillä jännä miettiä sitä entistä minää ja nykyistä, miten voikin olla sama tyttö nykyään niin erilainen. Asiat ovat menneet monessa suhteessa vain parempaan suuntaan.
Kesän ehdottomiin kohokohtiin kuului treenileiri Himoksella. Pitkään mietin sitä, uskaltaudunko lähteä mukaan, mutta oli onni, että päätin olla rohkea. Sain yhden viikonlopun aikana niin paljon uusia ystäviä, joiden kanssa nykyään pidämme viikottain yhteyttä. Ja helmikuussa treffataan taas, tällä kertaa Tahkolla.
Parisuhderintamalla ei mitään uutta, yllätys. Enkä tosiaan enää ota edes stressiä asiasta. Uskon, että se kohtalo kävelee jossain vastaan, jos on kävelläkseen. Viime vuonna tein erotyötä silloisesta suhteesta aika pitkään. Jotenkin sitä halusi vain uskoa, että asiat ehkä muuttuisivat paremmiksi, mutta siinä vaiheessa, kun huomaat, että arki pyörii vain sen taistelun ympärillä, on parempi luovuttaa.
Ei ole varastikaan minkään ihmissuhteen tarkoituksena tuottaa ehkä jossain määrin enemmän mielipahaa kuin sitä tyytyväisyyttä. Jos kaksi ihmistä jakaa täysin erilaiset arvot, tavat toimia, ei homma toimi. Itse arvostan parisuhteessa ehdotonta luottamusta ja hyväksyntää, toisen kunnioittamista. Jos joudun perustelemaan vaikkapa ruokavaliotani päivästä toiseen, se on aika kuluttavaa.

Tältä vuodelta odotan taas paljon. Uskon, että hyviä asioita tapahtuu kun niille antaa mahdollisuuden.
Eräs kohokohta tulee olemaan heti ylihuomenna, lupaan siitä kirjoittaa erikseen.
Ylipäätään tämän blogin henkiin herättäminen voisi olla se iso juttu tälle vuodelle.

Kiitos menneestä vuodesta, hienoa tätä vuotta ja upeita seuraavia vuosia, meille kaikille.

1 kommentti:

Eija Sinervä kirjoitti...

Kiitos Katri blogistasi, sekä ajatukset elämästä että kertomus elämänmuutoksesta ja leikkauksesta tekivät minuun suuren vaikutuksen ja toivat inspiraatiota.